Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Magyarország, négy év múlva
  2018-05-26 11:31:38, szombat
 
 
Magyarország, négy év múlva

Írta:
Föld S. Péter -
2018-05-24


2022-ben nem Orbán Viktor lesz Magyarország miniszterelnöke. Nem a ma ismert ellenzéki pártok, és nem is egy ma még ismeretlen erő taszítják majd le a trónról - Orbánt az övéi fosztják meg a hatalomtól. Azok, akik idővel felismerik, hogy a vezér meggyengült, már nem ura a saját akaratának, szellemi képességei fogytán, fizikai bajai egyre nyilvánvalóbbak, olyannyira, hogy már nagy nehézségek árán sem lehet titkolni az emberek elől.

Négy év múlva Magyarország már utolsó napjait éli az Európai Unióban. Az uniós országok addigra végképp megunják, hogy az új miniszterelnök elődje, Orbán Viktor és kormánya folyamatosan sértegeti őket. Hogy csak a pénzük kell a magyaroknak, de az nagyon. Elzárják a pénzcsapokat, vagy az utalásokat átláthatósághoz kötik. Akkor meg ugye, minek az Unió a magyaroknak? Az értékeit megvetjük, csak a pénzük kell, de pénzt máshonnan is tudunk szerezni. Igaz, drágábban, de ezt nem kötjük a nagyközönség orrára.

Négy év múlva tehát kifelé tartunk az Unióból, fél lábbal már kint is leszünk belőle. Nem ők ebrudálnak ki bennünket, bár nagyon nem is marasztalnak - mi magunk hagyjuk ott a közösséget. Önként és dalolva.

Népünnepélyek kísérik majd országszerte a kilépésünket szentesítő népszavazást. A magyarok kétharmada a kilépés mellett fog szavazni. (Délelőtt 11 órakor elromlik a szavazatszámláló rendszer és csak órák múltán áll helyre. A Nemzeti Választási Bizottság túlterhelésre hivatkozik.)

Ezzel egyidőben belépünk a KGST-be, melynek az első időkben két tagországa lesz: Oroszország és Magyarország és felépülnek az első magyar-azeri balta-összeszerelő üzemek.

Magyarország új miniszterelnöke egyre gyakrabban beszél majd az Orbán-korszak visszásságairól. Nem nevezi bűnnek őket, ahhoz még túl közeli a Kedves Vezető országlása, de a negatív jelenségeket azért már időnként megemlíti. Hogy csak duma volt az államadósság elleni harc, és szemfényvesztés a rezsicsökkentés. Rogán Antalról cikksorozat jelenik meg a Magyar Időkben, leleplezik, hogy mennyit keresett a letelepedési kötvényeken. Rogán Cili férje Azerbajdzsánban kér menedéket.

Magyarország új miniszterelnöke tudja, hogy a szabadrablás ideje lejárt, amit lehetett, már szétosztották egymás között, ettől kezdve már csak kisebb, finomabb lenyúlások lehetségesek. Felépült már minden stadion, alig győzték az urak üdvözlő beszédekkel.

Mostantól termelni is kellene valamit, de termelni csak akkor érdemes, ha a terméket el lehet adni. Belföldön, ha van vásárlóerő, vagy külföldön, ha van rá szándék, hogy megvegyék a magyar árut.

Lesz ellenzék is persze, nem túl jelentős lélekszámú, de szabad szellemű, egymással vitázó emberek és pártok sokasága. Ők maguk nem is erőltetik a saját létezésüket, de az új miniszterelnök ragaszkodik hozzá, hogy legyenek, beíratja az Alaptörvénybe, hogy ellenzéknek lennie kell, mert attól látszik demokratikusnak egy ország.

Meg különben is: szórakoztatja őt az ilyen.

Magyarország új miniszterelnöke még bátorítja is az ellenzéket, a vállukat lapogatja, időnként pénzzel segíti a létezésüket. Lám, engem még az ellenzék is szeret, mondja majd az új miniszterelnök, miközben a mellvédről integet az őt üdvözlő célzattal kivezényelt negyedmillió állampolgárnak.

Ilyen lesz Magyarország négy év múlva. Vagy, ahogy magunkat ismerem, még ennél is ilyenebb.


http://fuhu.hu/magyarorszag-negy-ev-mulva/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szavazatszámláló, nyilvánvalóbbak, azerbajdzsánban, szemfényvesztés, miniszterelnöke, visszásságairól, átláthatósághoz, rezsicsökkentés, demokratikusnak, miniszterelnök, állampolgárnak, alaptörvénybe, szétosztották, túlterhelésre, szórakoztatja, népünnepélyek, kilépésünket, marasztalnak, országszerte, magyarorszag, magyarország, folyamatosan, pénzcsapokat, népszavazást, nagyközönség, lehetségesek, letelepedési, államadósság, jelenségeket, szabadrablás, negyedmillió, összeszerelő, beszédekkel, kötvényeken, oroszország, magyaroknak, trónról –, övéi fosztják, vezér meggyengült, saját akaratának, emberek elől, uniós országok, pénzük kell, utalásokat átláthatósághoz, értékeit megvetjük, nagyközönség orrára, kilépésünket szentesítő, magyarok kétharmada, kilépés mellett, szavazatszámláló rendszer, első időkben, első magyar-azeri, Föld, Orbán Viktor, Európai Unióban, Nemzeti Választási Bizottság, Kedves Vezető, Rogán Antalról, Magyar Időkben, Rogán Cili,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png ház  Alázat  Bounty krémes  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Nem számIt  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Elköszönt  Zilahy Lajos gondolata  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  képre írva  A televizió nem a kultúrát kép...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Akik bántanak téged  Radikális szeretet  Szívem  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Akarat  Nem méltó hozzád  Zilahy Lajos gondolata  Még csak most kezdődik a nap  Próbálj meg ...  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png kislány  Png virág  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Png ház  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Alázat  Png csokor  Png telefon  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Fehér virág  Kaffka_Margit  Sokan azt tartják  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Idő  Egy bizonyos határt  Png kutya  Paul David Tripp Április 19  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Még csak most kezdődik a nap  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Png virág  Még csak most kezdődik a nap  Alázat  Az engedelmesség miért nem vál...  Png virág  Boldog születésnapot a ma ünne...  Nem számIt  Kaffka_Margit  Az igazi szeretetért rendszeri...  Az igazi szeretetért rendszeri... 
Bejegyzés Címkék
trónról &#8211, övéi fosztják, vezér meggyengült, saját akaratának, emberek elől, uniós országok, pénzük kell, utalásokat átláthatósághoz, értékeit megvetjük, nagyközönség orrára, kilépésünket szentesítő, magyarok kétharmada, kilépés mellett, szavazatszámláló rendszer, első időkben, első magyar-azeri, negatív jelenségeket, államadósság elleni, letelepedési kötvényeken, szabadrablás ideje, urak üdvözlő, magyar árut, saját létezésüket, vállukat lapogatja, mellvédről integet, szavazatszámláló, nyilvánvalóbbak, azerbajdzsánban, szemfényvesztés, miniszterelnöke, visszásságairól, átláthatósághoz, rezsicsökkentés, demokratikusnak, miniszterelnök, állampolgárnak, alaptörvénybe, szétosztották, túlterhelésre, szórakoztatja, népünnepélyek, kilépésünket, marasztalnak, országszerte, magyarorszag, magyarország, folyamatosan, pénzcsapokat, népszavazást, nagyközönség, lehetségesek, letelepedési, államadósság, jelenségeket, szabadrablás, negyedmillió, összeszerelő, beszédekkel, kötvényeken, oroszország, magyaroknak, kivezényelt, cikksorozat, ragaszkodik, meggyengült, ellenzéknek, létezésüket, kétharmada, választási, szentesítő, ellenzéket, utalásokat, hivatkozik, ebrudálnak, közösséget, felépülnek, leleplezik, lenyúlások, lélekszámú, hatalomtól, országlása, vásárlóerő, ismeretlen, mellvédről, tagországa, gyakrabban, felismerik, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1821
  • e Hét: 16051
  • e Hónap: 27162
  • e Év: 180658
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.